Kalamba Games відправляє гравців в космос з Cosmic Charms

Kalamba Games



Новаторський постачальник ігрових автоматів Kalamba Games дарує гравцям азарт і галактичні перемоги в своїй останній грі Cosmic Charms.



Дія гри розгортається в безкрайньому порожнечі космосу і пропонує класичний ігровий автомат з фруктами, але з додатковими функціями, які піднімають азарт до астрономічних рівнів.



Cosmic Charms представляє абсолютно нову механіку Cashpot з п'ятьма доступними рівнями, встановленими над барабанами, які очікували, щоб їх забрали, якщо з'явиться символ Quasar позаду кожного стовпчика.



З максимальним виграшем, що перевищує ставку в 20 000 разів, в грі також є функція Kalamba K-Boost, яка може збільшити початкову кількість безкоштовних обертань з різними рівнями множника. Спробувати цей цікавий слот та багато інших, отримати бездепозитні бонуси за реєстрацію 2021 і весело провести свій час.



Cosmic Charms



У цій міжгалактичній пригоді можуть бути запущені дві різні гри з безкоштовними обертаннями, і гравці також можуть швидко перейти в бонусний раунд за допомогою фірмової функції Kalamba HyperBonus. Назва буде поширюватися через ORYX Hub ORYX Gaming.



Алекс Коен, головний операційний директор і співзасновник Kalamba Games, сказав: «Cosmic Charms - це чиста розвага, яке приносить гравцям всіх демографічних груп в галактиці класичні ігрові автомати в стилі Лас-Вегаса.



«Ми продовжуємо розробляти захоплюючий контент з широким охопленням, і ми дуже задоволені цим доповненням до нашого зростаючого портфелю ігрових автоматів».



Поделится статьей в социальных сервисах:

Похожие Рецепты Коментариев (0):


Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера