HyperX Arena Las Vegas

HyperX Arena Las Vegas

Власник HyperX Arena Las Vegas подвоїв виручку і скоротив збитки в 4 кварталі, націлився на злиття і поглинання після продажу WPT

Компанія Allied Esports Entertainment, оператор HyperX Arena Las Vegas в Luxor, минулого тижня повідомила про чистий збиток у розмірі $6,3 млн при 108% зростанні виручки в $1,9 млн за четвертий квартал 2021 року. Це можна порівняти з набагато більш масштабним збитком у розмірі $18,9 млн у четвертому кварталі 2020 року. За весь 2021 рік Allied повідомила про чистий збиток у розмірі $15,8 млн при зростанні виручки на 54% до $5 млн, в порівнянні з чистим збитком у розмірі $31,7 млн і виручкою в розмірі $3,2 млн в 2020 році.

Велика частина позитивних порівнянь пов'язана з продажем компанією World Poker Tour (WPT), що дає безкоштовні фріспіни, 12 липня 2021 року, а також зі збільшенням пішохідного трафіку в належить компанії HyperX Arena Las Vegas у зв'язку зі збільшенням кількості заходів. Коментуючи останні результати, тимчасовий генеральний директор компанії Лайл Берман сказав: "у той час як наші еспортні операції продовжують відновлюватися після наслідків пандемії COVID-19, наш процес вивчення стратегічних альтернатив для бізнесу набирає обертів, і ми ведемо активні переговори з кількома зацікавленими сторонами. На кінець року ми мали грошові кошти в розмірі майже 98 мільйонів доларів, включаючи обмежені грошові кошти, і ми продовжуємо шукати можливості інвестувати ці грошові кошти в придбання або злиття з існуючим бізнесом, а також в будь-які грошові кошти від продажу бізнесу Esports".

"Протягом останніх кількох місяців ми розглянули переваги ряду потенційних цільових інвестиційних можливостей з нашими фінансовими та юридичними консультантами. Наша комплексна перевірка і пошук інших можливостей тривають. Ми продовжуємо працювати з почуттям терміновості в цих зусиллях, і ми дуже зосереджені на пошуку абсолютно кращої можливості, щоб максимізувати вартість для наших акціонерів".

Зростання доходів було також обумовлене " обнадійливими результатами "в сегменті"мультиплатформенний контент". Збиток за скоригованим показником EBITDA склав $2,1 млн у четвертому кварталі 2021 року порівняно зі збитком у розмірі $7,8 млн у четвертому кварталі 2020 року. 

Чистий дохід склав $ 62,9 млн в повному 2021 році в порівнянні з чистим збитком у розмірі $45,1 млн в 2020 році. Це поліпшення було обумовлено головним чином прибутком від продажу WPT в третьому кварталі 2021 року. Збиток за скоригованим показником EBITDA склав $11,1 млн в 2021 році в порівнянні зі збитком у розмірі $21,7 млн в 2020 році. 

У четвертому кварталі 2021 року Allied Esports провела 110 заходів, включаючи 29 власних і 81 стороннє онлайн і очний Захід. В цілому більше 17 000 гравців взяли участь в онлайн-змаганнях і змаганнях на арені, що є рекордом компанії. Крім того, кількість сторонніх заходів зросла на 14% порівняно з попереднім кварталом завдяки збільшенню на 24% числа сторонніх заходів і постановок, замовлених на арені HyperX Arena Las Vegas. 

Також в цей період компанія вийшла на ринок NFT, продавши свою першу колекцію на блокчейні Ethereum, EPICBEAST, яка використовує недавнє додавання цифрової власності, розширеної блокчейном, і її вплив на розвиток цифрових спільнот. Компанія розраховує забезпечити корисність і цінність для власників за допомогою доступу до подій, підтримуваних Allied Esports, і майбутніх метавселенних, щомісячних прямих трансляцій, настроюваних товарів і колекційних предметів.



Поделится статьей в социальных сервисах:

Похожие Рецепты Коментариев (0):


Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера